Zentrale_2_MulfingenAz ebmpapst csoport a világ egyik vezető ventilátor és motor gyártója, mintegy 14 000 munkavállalót foglalkoztat világszerte, 18 gyártási telephelyen és 57 értékesítési irodában. Több, mint 15 000 különböző termékkel rendelkezik. Kiemelkedő termékei új ipari szabványokat teremtenek hatékonyságukkal, minimális zajszintjükkel és hosszú élettartamukkal.
www.ebmpapst.com

 

DPP07DC0A04113443_smallSülysápi telephelyünk -korábbi ebm Hungary Kft.- 1995-ben alakult 100% német tulajdoni hányaddal. A 4,5 hektáros sülysápi telephelyen kis-  és közepes elektromotorok és ventilátorok gyártását végezzük.

Központi irodaépületként a XVIII. század végén épült Grassalkovich vadászkastély szolgál. Több mint 400 munkatársat foglalkoztatunk két műszakos munkarendben. A bejárást szerződéses buszjáratokkal biztosítjuk.
Az összeszerelés főbb munkafolyamatait betanított- és szakmunkások végzik precíziós célgépeken.

 

Vecsési telephelyünk -korábbi PAPST-Hungary Kft.- 1998-ban alakult 100% német tulajdoni hányaddal Vecsésen a Mátyás utca 1/A alatt. A 4 hektáros vecsési telephelyen kis-, közepes- és nagy ventilátorok összeszerelését manuális-, félautomata- és automata gépsorokon végezzük.
Jelenleg közel 800 munkatársat foglalkoztatunk. Az összeszerelés főbb munkafolyamatait betanított- és szakmunkások végzik precíziós célgépeken, három műszakos munkarendben. A bejárást részükre szerződéses buszjáratokkal biztosítjuk.

A folyamatosan fejlődő és bővülő gyártásunkhoz a munkaerő biztosítása és a szakemberek állandó képzése fontos számunkra.

2018. október 1-től sülysápi és vecsési telephelyünk összeolvadásával,
ebm-papst Hungary Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.