Energetikai éves jelentés

 

Honlapunkon elérhető éves energetikai jelentésünk.

ebm-papst Hungary 2022, Éves energetikai jelentés


Nyári tábor – búcsú

Nyári táborunktól egy rövid filmmel búcsúzunk.
Jövőre mindekit szeretettel visszavárunk! 🙂

Nyári tábor – búcsú

Nyári táborunktól egy rövid filmmel búcsúzunk.Jövőre mindekit szeretettel visszavárunk! 🙂

Közzétette: Ebm-papst Hungary – Sülysáp – 2019. augusztus 30., péntek

Sikeres gyakorlati vizsgák (Sülysáp)

2018 májusában lezajlottak az ebm Hungary Kft. első gyakorlati vizsgái a duális képzésben tanuló Mechatronikai technikusok számára. A nálunk tanuló hat diák, mind kiváló eredménnyel teljesítette az elvárt feladatokat. Néhány nappal később pedig a hátralévő szóbeli vizsgákon is sikerrel megfeleltek és átvehették megérdemelt bizonyítványukat.

A végső osztályzatok alapján két jeles (5) és négy jó (4) minősítésű oklevél lett a jutalmuk.

Ezúton is gratulálunk mindenkinek!

További örömhír a számunkra, hogy valamennyi tanuló elfogadta a számukra felkínált álláslehetőséget és az általuk tapasztaltak alapján cégünknél kívánják megkezdeni karrierjüket.

Reméljük, hosszútávon is ugyan olyan, jó és sikeres együttműködésben fogjuk eltölteni a következő éveket, mint ahogyan az eddigieket.


Tanulmányi kirándulás Németországba (Sülysáp)

A sikeres vizsgák után – jól megérdemelt jutalomként – Mechatronikai technikus tanulóink (akik azóta már kollégáink) egy hetes kiránduláson vehettek részt az ebm Hungary Kft. németországi anyavállalatánál.

Az utat egy kisbusszal tettük meg és bizony mind az oda, mind a visszaút egy egész napot vett igénybe. Szállásunk Bad Mergentheim főteréhez közel, egy kellemes kis hotelben volt. A wellness részleg ugyan nem működött ott tartózkodásunk alatt, de nem is nagyon lett volna rá időnk a sok program mellett.

Az első napon Mulfingen-ben kezdtünk, ahol kezdésként rögtön megmutatták a cégen belüli képzési helyszíneket és sor került a duális képzés német megfelelőjének ismertetésére. Láthattuk az ottani diákokat munka közben és kipróbálhattunk több, általuk készített vizsgadarabot. Mikor megtudtuk, hogy jelenlegi projektjük egy segway „házilagos” összeállítása komolyan elkezdtük fontolgatni annak lehetőségét, hogy jövő évi vizsgamunkaként elektromos gokartot is készíthetnénk.

Az ebédet már Niederstetten-ben fogyasztottuk el. A délután pedig el is telt az ottani gyáregységben tartott idegenvezetéssel.
Ezt követően gyors látogatást tettünk Rothenburg ob der Tauber városában, melynek vára, vagy pontosabban középkori városnegyede valóban érdemes a megtekintésre.

Másnap a mulfingeni központban Thomas Wagner Úr az ebmpapst csoport termelési igazgatója személyesen köszöntött bennünket, mint az első magyar végzős évfolyamot. Bernhard Bamberger Úr, a helyi üzemegységek termelési vezetője pedig volt szíves – a bemutató teremben – személyesen ismertetni a vállalt termékpalettáját, történetét és jövőbeli terveit.

A hátralévő időt Hollenbachban töltöttük, ahol is a logisztikai rendszer működésével ismerkedhettünk meg. Műszaki emberek lévén, őszintén csodáltuk az automatizált raktár működését, de erről a területről sajnos nem készíthettünk képeket.

A rendkívül sűrű és tartalmas program mellett maradt időnk egy kis bevásárlásra, valamint a helyi konyha (különös tekintettel a kézműves sörök) kipróbálására is.

 

 

 

 

 

Ezúton is köszönjük német kollégáinknak a sok programot és időt, amit ránk szántak!


Legyen a munkatársunk!

Elkészült céges kisfilmünk!


Látogatás a Cellcompnál (Sülysáp)

2018. február 20-21-én, a duális képzés tanulóival vendégségben jártunk celldömölki testvércégünknél a Cellcomp Kft-nél. Az utazás ugyan hosszúra nyúlt, de megérte a fáradtságot.

Igazán jól éreztük magunkat és valóban nagyon tartalmasan sikerült eltölteni két napot a gyárban.

A helyi kollégák nagy szakértelemmel vezettek körbe minket a különböző részlegeken. Több olyan technológiával is sikerült megismerkednünk, amelyekkel Budapest környéki telephelyeinken nem találkozhatunk.

Sikerült betekintést nyernünk a helyi duális képzés itteni formájába és a tanulók mindennapjaiba egyaránt.

Összességében – a két nap során – diákjainknak lehetősége nyílt felmérni az ebmpapst csoport ma-gyarországi leányvállalatai által nyújtotta oktatási és munkalehetőségeket, amellyel remélhetőleg hozzájárultunk ahhoz, hogy jövőjüket hosszú távon is nálunk képzeljék el.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szíves vendéglátásért és végül, de nem utolsó sorban a finom ételekért, amelyekkel fogadtak minket.

 

 


Diákmunka (Sülysáp)

Az idei évben is lehetőség nyílt az ebm Hungary Kft. sülysápi telephelyén nyári diákmunka végzésére.

“Bővebben…”

Főzőverseny II. (Sülysáp)

Augusztus 26-án -immáron második alkalommal- megrendezésre került az ebm Hungary Kft. főzőversenye a tápiószecsői faluházban.

“Bővebben…”

Kirándulás Ópusztaszeren (Sülysáp)

Következő néhány sor munkatársunk Petrik Ilona szavait idézi:

” Köszönet az ebm Hungary vezetőségének,
hogy az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba tett kirándulásunkra biztosította számunkra az autóbuszokat.
Ezáltal egy kellemes napot tölthetünk el együtt.

Statortekercselés és a Megmunkálás dolgozói 


Logisztikai központ

Áprilisban átadásra került az ebm Hungary Kft. új gyáli raktára.

“Bővebben…”